یك خبر، چند پرسش؛

سیلی قانون گذار بر چهره قانون

سیلی قانون گذار بر چهره قانون

به گزارش محفل ماجرای سیلی یک نماینده مجلس به صورت یک سرباز وظیفه راهنمایی و رانندگی در ساعات گذشته به یکی از داغ ترین موضوعات فضای مجازی بدل شده است. موضوعی که در صورت اثبات می تواند آزمونی برای اهالی مجلس شورای اسلامی باشد.


به گزارش محفل به نقل از ایسنا، از روز شنبه ۴ بهمن فیلمی از یک سرباز وظیفه راهنمایی و رانندگی در فضای مجازی دست به دست می شود که در آن سرباز مدعی است که علی اصغر عنابستانی نماینده سبزوار در مجلس شورای اسلامی به علت ممانعت سرباز از عبور اتومبیلش از مسیر خط ویژه خیابان انقلاب به صورت آن سرباز سیلی زده است. گفته شده که این اتفاق روز چهارشنبه اول بهمن رخ داده است.
انتشار این فیلم و اظهارات سرباز راهور به سرعت با واکنش منفی خیلی از کاربران فضای مجازی و مردم روبرو شده و تقاضای برخورد با این نماینده مجلس از جانب مردم مطرح می شود. البته در فیلم صحنه برخورد فیزیکی عنابستانی با سرباز وظیفه دیده نمی گردد، اما چند نفر از حاضران در محل شهادت می دهند که این اتفاق رخ داده است و عنابستانی هم سوار بر خوردروی دنا پلاس معروف مجلس یازدهم هیچ اعتراضی به ادعای کسانی که می گویند به صورت سرباز سیلی زده ندارد.
اما واکنش های منفی به این اتفاق سبب شده که این نماینده مجلس با تکذیب برخورد فیزیکی با سرباز نیروی انتظامی مدعی شود که سرباز به او توهین کرده است. عنابستانی در این حوزه به خبرنگار صداوسیما گفته است: سرباز مذکور به راننده خودروی ما توهین کرد، اما من به صورت سرباز سیلی نزدم. پس از این توهین؛ آنها از پشت و جلو راه را به روی ما بستند و این سبب شد تا شلوغ شده و با حضور جمعیت، التهاب ایجاد شود.
نماینده سبزوار همینطور عنوان کرده است: ما حتی از ماشین هم پیاده نشدیم؛ بنابراین اینکه گفته می شود؛ عنابستانی بر صورت سرباز پلیس راهور سیلی زده است، اصلاً حقیقت ندارد. در حال پیگیری مبحث از راه سردار اشتری، فرمانده نیروی انتظامی هستیم.
محمدرضا دشتی اردکانی عضو هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس هم در این حوزه بیان کرده است: اگر گزارشی به دسته هیئت نظارت برسد بطور قطع آنرا بررسی خواهند کرد، بنده تابحال استعلام گرفته ام هنوز شکایتی به ما واصل نشده است. بنده با آقای عنابستانی صحبت کرده ام و ایشان درگیری فیزیکی خود با مامور پلیس را به صورت کلی تکذیب کردند.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی هم در واکنش به این مورد در توییتی نوشته است که درصورت احراز تخلف، هیئت نظارت بر نمایندگان بدون مسامحه برخورد قانونی خواهد نمود. همینطور سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی نایب رییس مجلس و رئیس هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان از پیگیری برخورد این نماینده با مأمور راهور اطلاع داد.
از طرفی سردار مهدی حاجیان سخنگو و معاون اجتماعی ناجا هم از ورود و دستور ویژه فرمانده ناجا برای پیگیری پرونده ضرب و شتم مامور وظیفه راهور توسط این نماینده مجلس اطلاع داده است.
در آذر سال جاری هم یکی از بازجو های دادگستری بابل هنگام رفتن به محل کارش از درب ورودی ارباب رجوع با درخواست سرباز وظیفه شناس برای بازرسی بدنی روبرو شده بود که با برخورد فیزیکی آن سرباز را مورد ضرب و شتم قرار داده بود. موضوعی که با عذرخواهی این بازجو دادگستری از سرباز وظیفه به پایان رسید، اما اتفاقات این چنینی به خصوص برخورد فیزیکی نماینده مجلس در صورت اثبات، آن هم در روزگاری که گوشیهای هوشمند به سرعت آنرا به اخبار داغ بدل می کنند پرسش هایی را ایجاد می کنند:
۱. نماینده ای که طاقت برخورد قانونی با رفتار مغایر قانون خویش را ندارد چگونه مقرر است برای کشور قانون گذاری کند؟
۲. آیا این رفتار، سیلی قانون گذار بر چهره قانون نیست؟
۳. چرا بعضی از مسؤلان، خویش را مالک کشور و مردم می دانند؟
۴. مسئولی که جلوی چشم صدها نفر و در خیابان این چنین به دنبال بی قانونی می باشد در جایی که ناظری حضور نداشته باشد چه بی قانونی هایی انجام خواهد داد؟
۵. نحوه برخورد با چنین مسئولانی چگونه خواهد بود؟ آیا باز هم ماجرا با یک عذرخواهی و دیده بوسی به صورت نمادین آخر خواهد یافت؟
۶. چرا نمایندگان طیف سیاسی نماینده مذکور که در کوچک ترین موضوعاتی فریادشان به آسمان بلند می شود در برابر این مورد سکوت کرده اند؟ آیا باز هم هم حزبی و هم قبیله ای بودن سبب سکوت برخی سیاسیون خواهد شد؟
۷. اگر مردم و امثال همین سرباز وظیفه نبودند آیا آن نماینده امروز بر کرسی نمایندگی مجلس شورای اسلامی نشسته بود که حالا این گونه با مردمی که او را بر مسند نشانده اند برخورد می کند؟
۸. با چنین برخوردهایی، چگونه می توان از سربازان وظیفه ای که در حال خدمت به کشور هستند توقع "سربازی" برای کشور داشت؟
۹. برخورد شورای نگهبان که بعضی از نمایندگان پیشین مجلس را به خاطر نطق هایشان در مجلس رد صلاحیت کرده با چنین موضوعاتی چگونه خواهد بود؟
*شما مخاطبان ایسنا هم می توانید پرسش ها و نظرات خویش را درباره این مورد در بخش نظرات مطرح کنید.



1399/11/05
13:39:04
0.0 / 5
1663
تگهای خبر: پرونده , پیگیری , دادگستری , رد صلاحیت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
محفل