عضو كمیسیون فرهنگی:
راهور، شرکت های بیمه ای، قوه قضائیه و رسانه ها باید درباره ی قوانین راهنمایی و رانندگی آگاهی بخشی کنند
به گزارش محفل، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: راهور، شرکت های بیمه ای، قوه قضائیه و همین طور رسانه ها باید وارد عرصه آگاهی بخشی نسبت به قوانین راهنمایی و رانندگی و ترویج فرهنگ رانندگی صحیح در کشور شوند.
حجت الاسلام حسنعلی اخلاقی امیری در گفت و گو با ایسنا با تأکید بر ضرورت ساخت محتواهای رسانه ای و انتشار آنها توسط رسانه ملی خصوصاً در حوزه آگاهی بخشی نسبت به قوانین راهنمایی و رانندگی، اظهار داشت: یکی از ابزارهای مهم انتقال مباحث فرهنگی، هنر است اما متاسفانه در کشور ما از این مساله غفلت می شود این در حالیست که ابزار هنر، مانند موشک های نقطه زن، موثرترین و سریع ترین راه برای رسیدن به هدف است.
وی با اعلان اینکه «اگر از ابزار هنر استفاده شود، فرهنگ خصوصاً در کودکان، نوجوانان و جوانان به آسانی منتقل می شود»، اظهار داشت: در حوزه پیاده سازی فرهنگ شهروندی همچون موضوع راهنمایی و رانندگی و رعایت مقررات این حوزه در گذشته مدتی شاهد استفاده از ابزار هنر خصوصاً از رسانه بودیم اما اینروزها شاهد کاهش تولیداتی از این دست شده ایم.
در این زمینه بخوانید:
نماینده تهران: تولید محتواهای رسانه ای درباره ی رعایت قوانین رانندگی باید مستمر باشد
این عضو کمیسیون فرهنگی با اشاره به هزینه بر بودن تولیدات رسانه ای عنوان کرد: انیمیشن سازی مقداری بودجه بر است و به طور معمول سازمان های متولی به جهت اینکه وارد هزینه های اینطور نشوند خودداری می کنند در صورتیکه غفلت می کنند چونکه این کار سرمایه گذاری است. ما سالیانه میلیاردها تومان در عرصه های بیمه ای، تصادفات و سلامت هزینه می نماییم در صورتیکه اگر نیروی انتظامی، صداوسیما و مجموعه های فرهنگی مانند سازمان تبلیغات و شهرداری ها مقداری در عرصه هنر و انیمیشین سازی در حوزه ترویج فرهنگ راهنمایی و رانندگی و حقوق و تکالیف شهروندی وارد شوند از سویی هم به سود خودشان است و برای شان آورده دارد و از طرف دیگر نیز امکانات کشور هدر نمی رود.
اخلاقی امیری با اشاره به نقش مجلس در حوزه ترویج فرهنگ راهنمایی و رانندگی اظهار داشت: ما در مجلس شورای اسلامی در ابتدا باید مسائل مورد نظر را به دستگاه های اجرائی مربوطه سفارش نماییم، اگر گوش نکردند تذکر دهیم و در نهایت نیز اگر به سفارش ها و تذکرات توجهی نکردند با ضابطه نظارتی مان دنبال کار باشیم.
وی با اعلان اینکه «پلیس راهنمایی و رانندگی(راهور) اگر هنرمند باشند بطور قطع از هنر و رسانه در حوزه آگاهی بخشی نسبت به قوانین راهنمایی و رانندگی و ترویج فرهنگ رانندگی در کشور استفاده می کنند»، عنوان کرد: بطور قطع در این حوزه اگر همه مجموعه ها پای کار بیایند به سود خودشان است. امروز شرکت های بیمه ای می گوید که میزان پرداختی شان از میزان دریافتی شان بیشتر است؛ در دنیا در شرکت های مختلف اعتباری به عنوان پیش گیری اختصاص داده می شود. از جانب دیگر امروز پرونده های زیادی درباب تخلفات رانندگی وجود دارد این درحالی است که ما در قوه قضاییه یک معاونت به عنوان معاونت پیش گیری از وقوع جرم داریم؛ در چینین شرایطی این مجموعه نیز باید پای کار بیاید.
این نماینده مجلس در آخر با تکیه بر این که راهور، شرکت های بیمه ای، قوه قضاییه و همین طور رسانه ها باید وارد عرصه آگاهی بخشی نسبت به قوانین راهنمایی و رانندگی و ترویج فرهنگ رانندگی صحیح در کشور شوند، اظهار داشت: خیلی خوب است که صندوقی دراین خصوص داشته باشیم و با بهره گیری از منابع آن در قالب یک کار هنرمندانه این فرهنگ به مردم منقل شود.
به گزارش محفل به نقل از ایسنا، سردار سید تیمور حسینی رییس پلیس راهور فراجا مدتی پیش در گفتگویی اعلام نمود: برمبنای آمار، در تابستان ۱۴۰۳، تعداد ۱۲۱ هزار و ۹۶۱ فقره تصادف جرحی به ثبت رسیده که منجر به مصدومیت ۱۴۵ هزار و ۵۷۸ تن شده است؛ این رقم در مقایسه با تابستان ۱۴۰۲ که ۸۷ هزار و ۱۰۵ فقره تصادف جرحی رخ داده و منجر به مصدومیت ۱۰۰ هزار و ۲۸۰ نفر شده بود، افزایش ۵۶ درصدی در تعداد تصادفات جرحی و ۴۵ درصدی در تعداد مصدومان را نشان میدهد که این آمار از نظر پلیس نگران کننده است.
رئیس پلیس راهور فراجا درباره ی دلیلهای افزایش و کاهش تصادفات نیز اظهار داشت: یکی از فاکتورهای مهم در بروز تصادفات، همچنان عامل انسانی است. تخلفاتی مانند سرعت غیرمجاز، سبقت های خطرناک و عدم توجه به قوانین راهنمایی و رانندگی همچنان از دلیلهای اصلی تصادفات منجر به فوت و جرح هستند.
منبع: محفل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب