نامه خانواده شهدای ترور كشور:

پذیرش منافقین نه میهمان نوازی بلکه فریبکاری دولت آلبانی است

پذیرش منافقین نه میهمان نوازی بلکه فریبکاری دولت آلبانی است

به گزارش محفل، خانواده شهدای ترور کشور در واکنش به حمایت دولت آلبانی از گروهک تروریستی منافقین، پذیرش یک گروه تروریست شبه نظامی و آدم کش را نه میهمان نوازی بلکه یک فریب کاری دانست.


به گزارش خبرنگار سیاست خارجی ایرنا، خانواده شهدای ترور کشور در واکنش به حمایت دولت آلبانی از گروهک تروریستی منافقین در نامه سرگشاده ای با اشاره به این که نزدیک به ۱۰ سال از معامله مخفیانه دولت آمریکا با دولت آلبانی برای پذیرش اعضای گروهک تروریستی منافقین (مجاهدین خلق) در داخل کشور شما می گذرد؛ خطاب به مردم آلبانی نوشت: درست زمانی که در نتیجه تلاشهای دولت و مردم عراق، فشارها برای اخراج منافقین از این کشور فزونی گرفته بود و هیچ کشوری حتی ایالات متحده حاضر به پذیرش اعضای این گروه بدسابقه در خاک خود نبود، این مقامات آلبانی بودند که در نهایت با اجبار واشنگتن و دریافت تنها ۲۰ میلیون دلار، تنها کشور جهان بود که حاضر شد با پذیرش این ریسک و با آگاهی از مشکلات ناشی از آن برای امنیت و مردم آلبانی، بیشتر از ۲ هزار تن از اعضای یک گروه تروریستی شبه نظامی را در خاک خود بپذیرد.
خانواده شهدای ترور کشور افزودند: برخلاف تعهدی که آلبانی در خلال سفر وزیر امور خارجه خود به تهران در ابتدای دیماه ۱۳۹۵ به مقامات ایرانی داده بود، متأسفانه از همان ابتدای ورود این گروهک تروریستی به خاک آلبانی، اقدامات ضدایرانی آن آغاز و آلبانی تبدیل به کانونی برای دخالت های این گروه تروریستی و کشورهای متخاصم با ایران شد و دولت آلبانی آگاهانه زمینه را برای کارهای بیشتر منافقین و طراحی اقدامات هسته های تروریستی آن در داخل خاک ایران معروف به کانون های شورشی مهیا کرد.
این نامه همینطور اشاره کرد: مقامات آلبانیایی از نمایندگان پارلمان گرفته تا مقامات احزاب و حتی رئیس جمهور با نقض تعهدات، در دخالتی آشکار در امور داخلی ایران و پشتیبانی از یک گروه تروریستی بدنام، به صورت مستمر با سرکرده این گروه در داخل اردوگاه «دورس» دیدار می کنند. این حجم از ارتباطات، علاوه بر این که گمانه ها در رابطه با پرداخت ها و کمک های مالی منافقین به این افراد را بیشتر می کند، نشان میدهد که تیرانا به صورت مشخص و بدون درک روشن از توان پاسخگویی ایران، خویش را در خط دشمنان مردم کشورمان تعریف کرده است.
خانواده شهدای ترور کشور در ادامه با یادآوری حمایت سیاستمداران آلبانی از گروهک تروریستی منافقین اعلام نمود: حضور پارلمانترها و سیاستمداران آلبانی در نشست منافقین در تیر ۱۳۹۵ در پاریس، حضور لیندا چاوز نماینده سابق کنگره آمریکا در اردوگاه منافقین در تیرانا در فوریه ۲۰۱۷، دیدار سناتور آمریکایی مک کین با سرکرده منافقین در تیرانا در آوریل ۲۰۱۷، دیدار سه سناتور آمریکایی جمهوری خواه از اردوگاه منافقین در تیرانا در آگوست ۲۰۱۷، دیدار نایب رییس پارلمان و برخی از نمایندگان آلبانی از این اردوگاه در دسامبر ۲۰۱۸، حضور پاندلی مایکو نخست وزیر پیشین و فاتمیر مدیو رهبر حزب جمهوری خواه در نشست منافقین در پاریس در تیر ۲۰۱۸، اخراج سفیر ایران در دسامبر ۲۰۱۸، دیدار برخی از اعضای پارلمان آلبانی از اردوگاه منافقین در تیرانا در فوریه ۲۰۱۹، حضور وزیر ارشد دولت آلبانی و معاون حزب دمکرات در اردوگاه منافقین در تیرانا در مارس ۲۰۱۹، حضور رئیس جمهور الیر متا و مشاور امنیت ملی رئیس جمهور در اردوگاه منافقین در تیرانا در سپتامبر ۲۰۱۹، سخنرانی ضدایرانی و حمایت آمیز ادی راما نخست وزیر آلبانی از منافقین در مجمع عمومی سازمان ملل در سپتامبر ۲۰۱۹، حمایت سالی بریشا نخست وزیر پیشین آلبانی از ترور سردار سلیمانی توسط آمریکا در ژانویه ۲۰۲۰، اخراج دو دیپلمات ایرانی از تیرانا در ژانویه ۲۰۲۰، حمایت ادی راما از منافقین و اعلام عدم تغییر این موضع در ژانویه ۲۰۲۰، حضور مایک پمپئو وزیرخارجه اسبق آمریکا در اردوگاه منافقین در تیرانا و اظهارات ضدایرانی در می ۲۰۲۰، حضور مایک پنس معاون سابق ترامپ در اردوگاه منافقین در تیرانا در ژوئن ۲۰۲۰ و موارد مختلف دیگر که همه اینها اثبات می کند چرا مردم ایران به درستی معتقدند دولت آلبانی، آگاهانه در راه دشمنی و همکاری در برنامه ریزی و انجام اقدامات خرابکارانه ضد کشورمان گام برداشته است.
خانواده شهدای ترور کشور تصریح کردند: همزمان با این دیدارها و ارتباطات مشکوک، حملات سایبری ضد کشورمان افزوده شد و هسته های تروریستی مجاهدین خلق معروف به کانون های شورشی نیز، بر دامنه کارهای خرابکارانه و تروریستی خود ضد مراکز و اماکن مختلف کشورمان افزودند. اگر تنها بخشی کوچک از این توطئه ها و مداخلات خصمانه، توسط ایران ضد آلبانی انجام می شد، واکنش تیرانا چه بود؟
خانواده قربانیان ترور ایران در ماجرای اعلام قطع روابط سیاسی دولت آلبانی با ایران که آنرا در ادامه روند اثرگذاری و اعمال فشار برخی کشورها و همینطور گروهک تروریستی منافقین بر دولت آلبانی می داند، اعتقاد دارد که مقامات سیاسی آلبانی، بدون درنظر گرفتن منافع بلندمدت شهروندانشان، به صورت پرشتابی درحال تبدیل کردن آلبانی به یک کانون بحران زای امنیتی برای اروپا، بالکان و ایران هستند. آنها ظاهرا فراموش کرده اند که درحال پشتیبانی کامل از یک گروه تروریستی هستند که بیشتر از ۱۲۰۰۰ نفر از شهروندان و مقامات عالی ایرانی را ترور و مسئولیت همه این ترورها را پذیرفته است.
در ادامه این نامه آمده است: تلاش ما اینست که شما تجربه ناخوشایند ما از حضور یک گروه تروریستی و اقدامات خونین آن ضد امنیت و شهروندان کشورمان را نیازمایید. پذیرفتن ادعاهای بهت آور مقامات سیاسی آلبانی در مورد میزبانی از «تعدادی مخالف ایرانی» بعنوان میهمان، فریب افکار عمومی برای توجیه پذیرش یک گروه شبه نظامی تروریست است. پیشنهاد ما اینست که برای شناخت حقیقت منافقین، به تاریخ، اظهارات قربانیان، گزارش های بین المللی، خاطرات و گفته های اعضای جداشده این گروه رجوع کنید تا ببینید چگونه گروهی که هزاران ایرانی و شهروند عراقی را ترور کرده و در دهه های ۸۰ و ۹۰ (میلادی) بخشی از بازوی نظامی و امنیتی صدام حسین دیکتاتور عراق بوده است، به کشور شما تحمیل شد.
خانواده شهدای ترور کشور با اعلان اینکه آلبانیایی ها میهمان نواز هستند؛ افزودند: با این وجود پذیرش یک گروه تروریست شبه نظامی و آدم کش در هیچ کجای دنیا میهمان نوازی نیست بلکه یک فریب کاری برای توجیه پذیرش گروهی است که هیچ کشوری در دنیا به سبب نگرانی های امنیتی و تبعات حقوقی، آنرا نپذیرفت.
خانواده شهدای ترور هم تصریح کردند: انتظار ما بعنوان بخشی از جامعه قربانیان ترور در جهان از شما شهروندان آلبانیایی اینست که به تهدیدات و نتایج ناشی از حضور تروریست ها در کشورتان واقف و آگاه باشید. هیچ کشوری در دنیا نباید به زباله دانی برای تروریست ها تبدیل گردد. تروریست ها باید محدود شوند تا زمینه محاکمه عادلانه آنها برای ایجاد صلح و امنیت پایدار در دنیا فراهم گردد.


منبع:

1401/06/22
10:02:10
5.0 / 5
659
تگهای خبر: دولت , طراحی , نماینده , وزیر امور خارجه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۴
محفل