سفیر ایران در چین:
مازندران برای صادرات مرکبات به چین آماده شود
به گزارش محفل، سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین اظهار داشت: صادرکنندگان و کشاورزان مازندرانی با رعایت استانداردهای بسته بندی و توجه به کیفیت کالا برای صادرات مرکبات به کشور چین آماده شوند.
به گزارش محفل به نقل از ایرنا، محمد کشاورز زاده روز چهارشنبه در دیدار ویدئو کنفرانسی با استاندار مازندران اضافه کرد: با پیگیری های مستمر سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن، مجوز صادرات مرکبات از ایران به چین گرفتن شد و صادرکنندگان مازندرانی خودرا برای ورود به این بازار هدف آماده کنند.
وی اشاره کرد: کشاورزان و صادرکنندگان مازندرانی به طور قطع استانداردهای لازم را برای صادرات مرکبات رعایت خواهند کرد و با تولید و فرآوری مرکبات باکیفیت گامی جدید در صادرات این محصولات به کشور چین اتفاق خواهد افتاد.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین اشاره کرد: طرف ایرانی از اکنون کار را شروع کند، چونکه بازار اقلام مختلف مواد غذایی چین پذیرش کالاهای صادراتی ایران را دارد.
کشاورز زاده افزود: مجوز صادرات سالانه ۸۰ هزار تن میگو از ایران به چین گرفتن شد و با این مصادیق به طور قطع ظرفیت و بازار چین برای ورود صادرکنندگان ایرانی آماده شده است.
به گزارش محفل به نقل از خبرگزاری ایرنا، برداشت مرکبات مازندران هر ساله از نیمه دوم شهریور با ارقام زودرس نارنگی پیش رس آغاز می شود و بطور معمول در آذر ماه با برداشت پرتقال تامسون به اوج می رسد و در نهایت این فعالیت باغبانی در دی ماه با کامل شدن قند ارقام پرتقال توسرخ و برداشت آن تمام می شود.
مازندران با داشتن ۲.۵ درصد اراضی کشاورزی کشور سالانه بیش از هفت میلیون تن محصولات کشاورزی تولید می کند که معادل ۱۰ درصد ارزش اقتصادی کل محصولات کشاورزی کشور است.
طبق آمار رسمی مدیریت باغبانی جهاد کشاورزی استان از ۱۱۲هزار هکتار باغ مرکبات استان، ۵۵هزار هکتار آن جزء باغ های درجه یک است که بطور متوسط حدود ۴۰ تن در هکتار محصول برداشت می شود، ۴۰هزار هکتار باغ های درجه دو با تولید متوسط ۲۵ تا ۲۷ تن است و ۱۷هزار هکتار نیز باغ مرکبات درجه سه در استان وجود دارد که در این نوع باغ ها بین ۱۰ تا ۱۵ تن مرکبات برداشت می شود.