روایت یک دیدار
به گزارش محفل غروب روز چهارشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۰، مدیران رسانه ها با دکتر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری اسلامی ایران دیداری داشتند که گزارش این دیدار از زبان مدیرعامل خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در ادامه نقل می شود.
به گزارش محفل به نقل از ایسنا، علی متقیان در توصیف این دیدار، می نویسد:
«با تماسی از دفتر رئیس جمهوری برای ساعت ۱۸: ۴۵ چهارشنبه ۱۲ آبان دعوت شدم. محل دیدار، ساختمان قرمز ریاست جمهوری. مشخصات خودم و اتومبیل دریافت شد.
موعد دیدار با اتومبیل به سمت خیابان پاستور حرکت کردم. مشخصات فردی و اطلاعات اتومبیل ثبت شده بود؛ ازاین رو از گیت اول، دوم و سوم رد شدم و در ساعت مقرر وارد ساختمان شدم.
تشریفات و سخت گیری خاصی نبود. اطلاعی از میهمانان نداشتم. در بدو ورود به محوطه، جناب حجت الاسلام سیدمحمود دعایی و جناب سعدی مدیرمسئول روزنامه جهان صنعت را دیدم. سه نفری وارد اتاقی شدیم که مانند اتاق های انتظار دور تا دور مبل های تک نفره و سه نفره چیده شده بود.
اندک اندک جمع همکاران رسیدند؛ بعضی دوستان دیرتر. گویا میزبانان منتظر بودند تا همه مدعوین برسند، چون بمحض ورود آخرین مدعو، رئیس جمهوری با رویی گشاده و سلامی بلند خطاب به جمع وارد شد.
وقتی جمع دوستان همکار را دیدم، دیدار همین جمع - با تعدادی کمتر - با آقای رئیسی در ایام پیش از انتخابات تداعی شد. تداعی بی ربطی هم نبود چون از کلام دوستان مشخص شد این جلسه در استمرار همان دیدار است.
پیش از حضور رئیس جمهوری، جناب فرشاد مهدی پور معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد و جناب آقای ایمان شمسایی مدیرکل جدید مطبوعات داخلی حضور داشتند. معاون ارتباطات دفتر رئیس جمهوری و مدیرکل روابط عمومی نهاد ریاست جمهوری و جناب کاوه اشتهاردی دستیار معاون اول هم که نقش میزبان را داشتند.
جناب غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیس جمهوری هم به همراه آقای رئیسی وارد جلسه شد.
با استقرار رئیس جمهوری و احوال پرسی با تک تک حاضران، جناب مهدی پور افراد حاضر در جلسه را معرفی نمود. هر معرفی با احوالپرسی رئیس جمهوری همراه بود.
در ادامه قرار شد هر یک از حاضران ظرف ۵ دقیقه نظرات خویش را راحت و با فراغ خاطر مطرح کنند و هر چه صلاح می دانند بگویند و نظرات شان را مطرح کنند.
جناب مصطفی کواکبیان نخستین نفر بود و بعد از او به ترتیب هر یک از میهمانان، از هر دری سخن گفتند.
من نفر دوم بودم. متنی را که از قبل تهیه کرده بودم، دارای چند محور بود.
از رئیس جمهوری خواستم به رسانه ها اعتماد کرده، رسانه ها را بعنوان ناظران و پیگیر مصوبات دولت و سفرها معرفی کنند، چونکه رسانه ها با این مأموریت می توانند یکایک مصوبات را پیگیری کرده، گزارش کار را در رسانه های خود به اطلاع همگان برسانند.
در این متن، زبان گویا و قلم توانای رسانه ها به چشم بینای رئیس جمهوری در اجرای تمامی مصوبات توصیف شد.
در ادامه متن، از رئیس جمهوری خواسته شد برای دوری از شائبه تبانی رسانه ها با مقامات محلی و وزارت خانه ها، تمامی کمک به رسانه ها از راه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پرداخت گردد و صرفاً وزارت ارشاد یارانه و کمک به رسانه ها و پاداش های خبرنگاران را به عهده بگیرد.
همینطور از دولت خواسته شد برای تعامل با همه رسانه های کشور شامل موافق و منتقد، ساز و کاری را تعریف کند و بخصوص پذیرای رسانه های منتقد منصف باشد.
مدیران مسئول هریک از رسانه ها هم با عنایت به تخصص و رسانه خود به مواردی اشاره کردند که رئیس جمهوری تک تک موارد را یادداشت می کرد و گاها در هنگام صحبت مدیران سوال هایی می پرسید.
عناوین مباحثی که دیگر همکاران مطرح نمودند، شامل: سرنوشت مذاکرات، ارتباط با دنیا، رفع مشکل جهانی بانک ها، کاغذ مطبوعات، مسائل اقتصادی، فروش نفت، گرانی، صادرات، ورود ارز، سفرهای استانی، انتصابات و برای ارتباط نظام یافته با رسانه ها و شفافیت موضع دولت در موضوعات مختلف و تسریع در تعیین سخنگوی دولت بود که، مورد تاکید قرار دادند.
جمع صحبت مدیران که قرار بود هر یک ۵ دقیقه بیشتر نباشد - و البته بیشتر صحبت کردند - ساعت را از ۹ (۲۱) گذرانده بود.
نوبت به رئیس جمهوری رسید. از همکاران مشغول در ریاست جمهوری خواست نظرشان را بدهند و از جناب مهدی پور هم درباره کاغذ سوال کرد.
آقای رئیسی با چهره ای بشاش و به دور از خستگی و با بیانی امیدوار به آینده با خوش آمدگویی باردیگر به حاضران، به محورهای صحبت های همکاران پرداخت.
در انتها هم قاطعانه گفت، علیرغم همه مشکلات به آینده خیلی امیدوارم و اطمینان دارم اوضاع خوب خواهد شد و از مشکلات عبور می نماییم.
جلسه حدود سه ساعت طول کشید و حاضران بعد از جلسه گرد رئیس جمهوری جمع شدند. نوبت به حرف های خصوصی و گپ و گفت های غیررسمی و عکس دسته جمعی رسید.
علی متقیان
مدیر مسول خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)
منبع: mahfel110.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب