بازخوانی یك پرونده جنایی
ماجرای قتل یک دانشجوی ممتاز دانشگاه
دانشگاه صنعتی آریامهر جزو معدود دانشگاه های کشور بود که پس از به قتل رسیدن هولناک یکی از فارغ التحصیلان معروف و نخبه اش، نامش را در دوره حکومت سیاسی جدید، به نام او تغییر داد و اجازه نداد نام این دانشجوی مظلوم در تاریخ سیاسی و مبارزاتی این دانشگاه گم شود.
به گزارش محفل به نقل از ایسنا، امروز ۱۰ آبان ماه پنجاه و ششمین سالروز تاسیس دانشگاه صنعتی آریامهر در سال ۱۳۴۴ است همان دانشگاهی که بعد از انقلاب اسلامی ایران به دانشگاه صنعتی شریف تغییر نام داد.
رحمان افراخته مشهور به وحید افراخته، جوان ۲۵ ساله ای که مسؤول بخش مارکسیست سازمان مجاهدین خلق – سازمان منافقین – بود. او به علت اختلافات داخلی سازمان، سید مجید شریف واقفی دیگر رهبر سازمان مجاهدین خلق را که گرایش های اسلامی داشت و درصدد ایجاد شاخه اسلامی سازمان بود در تاریخ ۱۵ اردیبهشت ۱۳۵۴ به طرز فجیعی به قتل رساند و برای رد گم کردن، جسدش را آتش زد و در محل دفن زباله ها در حاشیه شهر انداخت اما پس از دستگیری به همراه محسن سید خاموشی، همدست سازمانی اش، جسد سید مجید شریف از جانب ساواک شناسایی و به پزشکی قانونی منتقل شد.
این واقعه سبب شد پس از پیروزی انقلاب اسلامی، نام دانشگاه آریامهر به دانشگاه صنعتی شریف تغییر کند و نام چند خیابان در شهرهای اصفهان، سمنان و نطنز به نام شریف واقفی، نامگذاری شود.
گزارش پیش رو پاسخی مفصل به این پرسش است که چرا نام دانشگاه صنعتی آریامهر پس از پیروزی انقلاب اسلامی به صنعتی شریف تغییر کرد؟
دانشگاه صنعتی آریامهر در سال ۱۳۴۴
منبع: mahfel110.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب