سفر هیات پارلمانی ایران به مسکو
محفل: هیات پارلمانی جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در جلسه کمیته دائمی امور فرهنگی و اجتماعی مجمع مجالس آسیایی(APA) به مسکو سفر کرد.
به گزارش محفل به نقل از ایسنا، هیات پارلمانی ایران به ریاست پیمان فلسفی نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر پردیس به روسیه رفت.
در حاشیه جلسه کمیته دائمی امور فرهنگی و اجتماعی مجمع مجالس آسیایی، پیمان فلسفی با سرگئی میتین، معاون اول کمیته شورای فدراسیون در سیاست کشاورزی، غذا و محیط زیست دیدار و گفتگو کرد.
فلسفی: ایران و روسیه می توانند تبعات منفی ناشی از تحریم را به حداقل برسانند
فلسفی در شروع این دیدار نقش مجالس دو کشور در ارتقاء مناسبات را عنصری کلیدی و راهگشا خواند و اظهار داشت: رشد همکاری ها میان تهران و مسکو در قسمت دو جانبه و چندجانبه همچون بریکس، سازمان همکاری شانگهای و اتحادیه اقتصادی اوراسیا عاملی مهم در تقویت و تحکیم منافع مشترک دو کشور است.
نایب رییس کمیسیون کشاورزی مجلس با تشریح فعالیتهای کشورمان در حوزه کشاورزی، آب و منابع طبیعی اظهار داشت: کشاورزی همچون موضوعات مهم همکاری میان دو کشور است تا جایی که بخش مهمی از سند کمیسیون مشترک را همکاریهای کشاورزی به خود مختص کرده است. بالغ بر نیمی از حجم تجارت دو کشور را محصولات کشاورزی شامل غلات، مواد لبنی و شیلات تشکیل می دهد.
فلسفی، ورود میگو و ماهی ایران به بازار روسیه را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: ظرفیتهای صادراتی میان طرفین قابل افزایش است که پارلمان ها می توانند تسهیلگر آن باشند.
این نماینده مجلس اشاره به تحریم های یکجانبه گرایانه برخی کشورهای غربی اظهار داشت: ایران و روسیه می توانند با استفاده از ظرفیتهای موجود خود تبعات منفی ناشی از این اقدامات ظالمانه را به حداقل برساند.
او همینطور آمادگی کشورمان برای بر تجربیات بخصوص در حوزه اقتصاد مقاومتی در شرایط تحریم اشاره نمود.
سرگئی میتین، معاون اول کمیته شورای فدراسیون در سیاست کشاورزی، غذا و محیط زیست در این نشست اظهار داشت: مناسبات دوستانه در سطوح مختلف و میان دولت و مجلس بسیار وسیع است و زمینه های همکاریهای حرفه ای در تمام بخش ها همچون کشاورزی، آب و محافظت از محیط زیست را فراهم آورده است.
وی ضمن استقبال از پیشنهاد رئیس هیئت پارلمانی کشورمان بر مبنای گسترش شبکه ارتباطی میان بخش تحقیقات و آموزش کشاورزی ایران با روسیه، خواهان تقویت تعاملات میان بخش های تحقیقاتی و آموزشی کشاورزی کشورش با ایران شد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب