توصیه های انتخاباتی رهبر انقلاب

مهم می باشد که انتخابات پرشور باشد

مهم می باشد که انتخابات پرشور باشد

به گزارش محفل، حضرت آیت الله خامنه ای تاکید کردند: برای دلسوزان نظام و شخص اینجانب، در درجه اول این مهم می باشد که انتخابات، انتخابات پررونق و پرشوری شود و آحاد عظیم مردم شرکت در انتخابات را وظیفه خودشان بدانند.



به گزارش محفل به نقل از ایسنا، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب در ادوار مختلف برگزاری انتخابات، حضور پرشور و نشاط در انتخابات را «عمل صالح» توصیف کرده و بر انجام این عمل صالح «با شوق» و «به وقت» تاکید داشته اند.

گزیده بیانات ایشان را در مبحث انتخابات در ادامه بخوانید.

*بسیاری از کارها هست که زمان آن در یک برهه ی خاص است؛ انتخابات مجلس و ریاست جمهوری از این قبیل است. امروز اگر ما ایرانیها مبادرت به انتخاب کردیم، امکانی را برای خود و کشورمان به وجود آورده ایم. اگر منِ ایرانی امروز این عمل صالح را انجام ندهم، این طور نیست که فردا یا پنج روز دیگر یا ده روز دیگر بشود این را انجام داد؛ نه، تا چهار سال دیگر این عمل صالح قابل انجام دادن نیست.

*در هر نوبت از انتخابات، بوق های تبلیغاتی دشمنان پیشاپیش مشغول سم پاشی و آلوده کردن و زهرآگین نمودن فضا می شوند تا شاید بتوانند به انتخابات صدمه ای بزنند.

*شما و همه ملت عزیز ایران بدانید دشمن چشم دوخته است که انتخاباتِ بی رونقی شود. برای آنها این مهم می باشد. در درجه ی اول، دشمن مایل است که انتخابات بی رونق شود - البته در درجه ی دوم امکان دارد کسی را بر کسی ترجیح دهند؛ اما آن درجه ی بعدی است؛ نقطه ی مقابل آن، برای دلسوزان نظام و شخص این جانب، در درجه اول این مهم می باشد که انتخابات، انتخابات پر رونق و پر شوری شود و آحاد عظیم مردم، شرکت در انتخابات را وظیفه خودشان بدانند.

*همه مراقب باشند - هم مردم، هم مسؤولان، هم عناصر سیاسی - که بهانه ها باعث چرکین شدن دل های مردم از یکدیگر نشود. انتخابات برگزار شود، رقابتهای انتخاباتی در جای خود صورت گیرد، مردم آزادانه رای خویش را در صندوق ها بریزند؛ در حالیکه هیچ گونه نقار و نفرت و جدایی هم وجود نداشته باشد. این امکان دارد. عده ای تصور می کنند که انتخابات بدون کدورت و نفرت و بدگویی به یکدیگر امکان برگزاری ندارد! این طور نیست؛ میتوان انتخابات سالم و پر شوری برگزار کرد.

*همه باید تلاش کنند که این انتخابات، پر شور برگزار گردد. این انتخابات، نشان دهنده واقعیِ حضور مردم در صحنه سیاسی کشور باشد. هر انتخاباتی که پر شور شود، کشور را بیمه می کند.

*امروز هم صرف نظر از اینکه چه کسی از صندوق رای بیرون خواهد آمد، چه کسی انتخاب خواهد شد و چه کسانی مسؤولیت را بر دوش خواهند گرفت - این در درجه دوم است - باید همه در انتخابات شرکت نمایند. من در انتخابات ریاست جمهوری هم همین را به مردم گفتم. اینکه چه کسی انتخاب شود، مسأله اول نیست؛ مسأله دوم است. مسأله اول اینست که مردم، همه در انتخابات شرکت کنند؛ پر شور شرکت نمایند، آگاهانه شرکت نمایند، فکر کنند، تحقیق کنند و آن کسی را که می خواهند، انتخاب کنند. انتخابات، خودش مهم می باشد. حضور مردم در انتخابات مهم می باشد.

*انتخابات ها را مهم بشمرید؛ در انتخابات ها شرکت کنید؛ انتخابات ها را رها نگذارید؛ انتخابات مهم می باشد. بنده بارها گفته ام و به مردم عزیزمان عرض کرده ام - هم در این انتخابات که در اسفند بود، هم پیش از آن در انتخابات های مجلس و انتخاباتهای ریاست جمهوری- که در انتخابات ها شرکت کنید؛ شرکت در انتخابات تعیین کننده است. بعضی توجه نمی کنند. وقتی شما پای صندوق رای نیامدید، این احساسات را، این میل را، این کشش را، این هویت را منتقل نکردید به صندوق رای، کار مشکل خواهد شد؛ در انتخابات شرکت کنید.

*اهمیت نوبت دومِ انتخابات کمتر از نوبت اول نیست؛ همچنان که ما آنجا عرض کردیم که ضروری است همه شرکت نمایند، اینجا هم ضروری است همه شرکت نمایند.

*تکلیف شرعی و وظیفه عمومی بنده همواره در درجه اول در انتخابات سعیم بر اینست که به مردم عرض کنم حضور شما در این انتخابات مهم می باشد. این، تصدیق و تأیید و مستحکم کردن نظام جمهوری اسلامی است. مساله فقط یک مساله ی سیاسی و فردی و اخلاقیِ محض نیست؛ یک مساله ی همه جانبه است.

*انتخابات با سرنوشت مردم سر و کار دارد؛ بخصوص انتخابات ریاست جمهوری که سپردن قوه ی اجرائیه ی کشور به دست یک نفر و یک مجموعه است که کشور را برای مدت چند سال اداره کنند؛ اینقدر انتخابات اهمیت دارد.

*در حقیقت انتخابات و حضور مردم در صحنه انتخابِ رئیس جمهور، نمایندگان مجلس و یا سایر انتخاب هایی که می کنند، هم حق مردم است، هم تکلیفی بر دوش آنهاست. در نظام اسلامی، مردم تعیین کننده اند. این هم از اسلام سرچشمه میگیرد.

*ملت عزیز، مواظب و مراقب باشید، راه خدا را گم نکنید. کشور ما افتخارش این بوده است که توانسته در طول مدت کمی، نهادهای قانونی را به وجود آورد و مجلس شورای اسلامی تشکیل دهد. چهار دوره ی این مجلس به حمدالله با خوبی و اقتدارِ تمام مشغول بوده و قانون گذاشته و وظایف خویش را انجام داده است. حال هم انتخابات مجلس در پیش است و مردم باید شرکت نمایند. وظیفه و تکلیف شرعی است.

*امروز اصل انتخابات مطرح است. شرکت در انتخابات یک وظیفه ی عمومی برای آحاد ملت ایران است. شما برای اینکه دریابید چرا این مشارکت وظیفه است، دو راه دارید: یکی اینکه بدانید رای شما به کسی که توفیق پیدا خواهد نمود از سوی شما منتخب شود، در روحیه، در عملکردها، در توانایی ها، در حیثیت جهانی و در قدرت فعالیت داخلی، چقدر اثرگذارند.

*بدانید که حضور شما پای صندوق رای، بسیار تعیین کننده است. شما کسی را که تشخیص می دهید برای تصدی بالاترین مقام اجرایی کشور و در رأس قوه مجریه یا در مجلس شورای اسلامی مناسب می باشد، انتخاب می کنید. این، همان حضور مردمی است که هنر بزرگ انقلاب اسلامی بوده است و در این کشور، تا پیش از انقلاب اسلامی، در طول تاریخ و در طول قرنها، سابقه نداشته است.

*این، یک راه. راه دوم اینست که ببینید دشمنان از دو، سه ماه قبل - بلکه بیشتر - تاکنون، هر کدام که بلندگویی و بوقی در دست دارند، آغاز به تبلیغات کرده اند تا شاید بتوانند کاری کنند که انتخابات ریاست جمهوری خلوت باشد. هر کدام در هر گوشه دنیا قد علم کرده اند. یک عده با پول آمریکا رادیو راه می اندازند؛ یک عده با پول عراق؛ یک عده با پول دیگری و دیگری. همین گروهکهای ضد انقلاب؛ همین دشمنان حقیر که رادیوهایی از قبیل رادیوهای کشورهای گوناگونْ منعکس کننده افکار آنهاست - علاوه بر وسایلی که خودشان دارند - به میدان آمده اند و شلتاق می کنند تا شاید بتوانند ملت ایران را تحت تاثیر قرار دهند و اگر برای شان ممکن شود، هرچه بتوانند از آرای ریاست جمهوری و حضور شرکت کنندگان در انتخابات بکاهند.

منابع:

پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله العالی)





منبع:

1402/11/29
10:07:34
5.0 / 5
392
تگهای خبر: انتخابات , حكم , طرح , قانون
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
محفل